You are here

WEBSHOP Volley MEZO - FAQ

WEBSHOP Volley MEZO - FAQ
 
Hoe te werk gaan voor een bestelling of omruiling, leggen we graag hieronder uit aan de hand van enkele vragen.
         
1. Waar vind ik de webshop?
De webshop is te bereiken via DEZE LINK, alsook via de rechternavigatiemenu LINKS op onze Volley MEZO website, kan je navigeren naar de webshop.
 
2. Wat kan ik er bestellen?
Op de webshop vind je trainingskledij, T-shirt, shorts, kousen en enkele handige volleybal-accessoires.
 
3. Wat moet ik er bestellen?
Het zou tof zijn dat elke lid onze Volley-MEZO T-shirt aanheeft tijdens de opwarming van elke wedstrijd.
Bij de bestelling van een T-shirt is de opdruk van je naam niet inbegrepen in de prijs. Deze wordt op de rug gedrukt. Vul deze naam in bij opgave van je maat.
 
Alle andere items zijn optioneel, handig zijn ook de accessoires die je er kan vinden zoals compressiekousen en knielappen.
 
4. Hoe gaat een bestelling via de webshop in zijn werk?
Bestellen doe je zoals bij elke webwinkel: je kiest de artikelen naar keuze en voegt ze toe aan de winkelmand.
Bij een eerste bestelling maak je best éénmalig een eigen account aan. Dit kan via de button “Een account aanmaken” bij het overzicht van je bestelling. Nadien kan je met deze account opnieuw inloggen bij latere bestellingen, wat de verwerking op dat ogenblik sneller maakt.
Van zodra de betaling van de gekozen producten van een klant aan STE Company bevestigd wordt, hetzij door de leverancier van het betalingssysteem voor VISA, Mastercard, Maestro, hetzij door de bevestiging van ontvangst van de gelden door AXA Bank, wordt het leveringsproces bij STE Company in gang gezet. Dit proces houdt in dat alle producten verzameld worden, gepast verpakt worden en klaargemaakt voor verzending.
Na de bestelling ontvang je een bevestiging in je mailbox.

 
 
5. Leveringstijd?
Dit proces kan 2 tot 7 werkdagen in beslag nemen, afhankelijk van de hoogte van de stock van de diverse artikelen op het ogenblik van bestelling. Uitzonderlijk zijn er enkele producten die een leveringstijd tot 12 werkdagen kunnen hebben. In dat geval wordt de klant verwittigd.
 
6. Levering?
De verzending van de producten zal gebeuren door een gecertificeerd verzendbedrijf zoals Bpost, PostNL, DPD, DHL, GLS, … Dit verzendbedrijf zal instaan voor het bezorgen van het pakken op het door de klant aangegeven leveringsadres.
 
7. Prijzen?
De vermelde prijzen zijn geldig voor het product, inclusief BTW en de verzending is gratis vanaf een aankoopbedrag (inclusief BTW) boven de € 75,00. Bij bestellingen tot € 75,00 wordt een verzendingskost van € 6,95 aangerekend.
 
10. Ruilen en Retourneren?
Verkeerde zending
Indien je een verkeerd product ontvangt dat niet overeenkomt met uw bestelling kunt u het natuurlijk aan ons terugsturen. Wij ruilen het dan kosteloos voor u om en vergoeden eveneens de door u gemaakte verzendkosten.
Stuur een e-mail aan info@trainersmateriaal.be waarin je aangeeft wat er mis is gegaan en wat je wél had willen ontvangen.
Vermeld hierbij het betreffende ordernummer/factuurnummer.
 
Andere maat, andere kleur
Als je het door u bestelde product wel ontvangt, maar de maat blijkt niet juist of het valt om een andere reden tegen, dan kan je het artikel binnen 14 werkdagen aan ons retourneren. Neem dan contact op met info@trainersmateriaal.be. Vergeet niet uw ordernummer/factuurnummer en de reden van retour te vermelden. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen echter voor de rekening van de klant.
 
Meer dan één artikel ruilen?
Wanneer je uit hetzelfde order meer dan één artikel wenst te ruilen, dan moet je alle betreffende artikelen tegelijkertijd, in één retourzending, terugsturen.
 
Terugsturen
Geretourneerde artikelen moeten altijd voorzien zijn van originele verpakking en aangehechte prijskaartjes en uiteraard ongebruikt en/of ongedragen bij ons terugkomen. Indien artikelen gebruikt zijn worden deze niet geaccepteerd.
 
Opmerking: Een artikel voorzien van persoonlijke bedrukking kan niet meer omgeruild worden.
 
Ruilingen en retouren kunt u sturen naar:
STE Company
Molenweg 94/14
2830 Willebroek
t.a.v. Trainersmateriaal.be
 
 
11. Nog vragen mbt de webshop?
Hiervoor kan je terecht bij de webshop via: info@trainersmateriaal.be.
 
Verdere vragen? Stuur gerust een bericht naar info@volleymezo.com of contacteer onze materiaalverantwoordelijke Niko Berghman.
 
 
Sportieve groeten,
Niko Berghman
Verantwoordelijke materiaal & kledij