/

geert vekeman

Beste leden
Beste ouders
Best supporters
UPDATE: Vanaf dinsdag 23 november 2021 gelden er voor het volleybal nieuwe richtlijnen tijdens het organiseren van wedstrijden.
Je vindt de globale richtlijnen in de meegeleverde poster.

Alle maatregelen en details kunnen jullie hier lezen via de link https://www.volleyvlaanderen.be/corona/

Dank voor de medewerking en hou het veilig.
Volley MEZO bestuur

/

geert vekeman

BOOooooo!!
Op zaterdag 30 oktober gaat onze Halloweentraining door in sportzaal Smissenhoek te Erwetegem voor alle leden van de bewegingsschool, Start2Volley en Starters 11jarigen!
Tijdens deze training is ook ons materiaalspook Niko aanwezig. Jullie kunnen bij hem jullie Mezo T-shirt passen en de juiste maat doorgeven.
Kom jij ook mee griezelen?

/

geert vekeman

Beste Volley MEZO leden,
Vanaf dit seizoen kunnen onze leden zelf hun clubgebonden sportkledij en accessoires aankopen via een online webshop. Deze shop wordt beheerd door een extern bedrijf nl. Trainers Materiaal.be.
Dit betekent dat de club vanaf nu geen kledij meer in huis heeft met uitzondering van de wedstrijdkledij. Meer info vind je via deze link.
Sportieve groeten,
Niko Berghman

/

geert vekeman

Met droevig nieuws melden we dat donderdag laatstleden Walter Van Mol (° 11/11/1940 † 14/10/2021), ex-trainer/speler bij De Meteors(1973), overleden is.
Walter Van Mol is de broer van Wilfried Van Mol, de bezieler van Voltraweb het volleybalportaal bij uitstek voor (jeugd)trainers.
Volgende week donderdag 21/10 om 15h00 zal er begrafenis doorgaan in het crematorium Westlede te Lochristi.
In naam van het bestuur van MEZO betuigen wij aan de familie onze oprechte deelneming en sterkte gedurende deze periode van rouw.

Pages